Home | Gallery | Forum | Ads YESTERDAYSTRUCK.COM 
The Classic Truck Resource Page
Vintage Truck Headquarters

 
Featured Photo


Marketplace
Classified Ads
Photo Ads

Community
Discussion Forum
Forum Archives

Galleries
Misc Truck Photos
Ford Truck Photos
Picture List

Research & Info
Model Profiles
Ford F-Series
Truck Links

Miscellaneous
Contact Us

Related Sites
Antique Tractors
Kountry Life
Tractor Parts
Tractor Manuals

[Home]
Classic Truck Discussion Board

Re: Re: '55 F-600 Ignition-I found the problem


[ Expand ] [ View Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Return to Forum ]

Posted by Michael Sheik on August 10, 2007 at 04:39:35 from (199.153.205.246):

In Reply to: Re: '55 F-600 Ignition-I found the problem posted by Jon Hagen on August 09, 2007 at 19:26:28:

I went to NAPA last night and purchased a new 12V coil. It is stated on outside of coil that no external resistor is needed. I also bought a spare set of points and condensor to throw in the glove box. I always like to do that. Think I might throw that used coil that I used to test last night in the glove box too.
Thanks for the help.


Follow Ups:




Post A Followup

Name:
E-Mail:

Subject: Re: Re: Re: '55 F-600 Ignition-I found the problem

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:

Email Notification: If you check this box, email will be sent to you whenever someone replies to this message. Your email address must be entered above to receive notification. This notification will be cancelled automatically after 2 weeks.


[Home]

Copyright © 2002-2020 YesterdaysTruck.com
Antique Truck Headquarters